Gradina Botanica „Alexandru Borza”

Gradina Botanica „Alexandru Borza” din Cluj Napoca este „pata verde” a Clujului, de circa 14 hectare, aproape de centrul vechi al orasului.

Va recomandam sa vizitati acest loc deoarece va veti afla in mijlocul naturii, in inima Clujului. Aici aveti ocazia sa vedeti de la specii de plante si arbori specifici zonei, pana la palmieri sau alte plante tropicale. Este un loc ideal de plimbare si recreere.

In timpul verii, aici vin dupa cununia civila si religioasa proaspetii casatoriti cu oamenii ce participa la eveniment pentru a face poze si a se bucura de frumusetiile gradinii.

Gradina Botanica din Cluj Napoca este situata pe str. Republicii nr. 42, strada ce incepe din stanga cladirii „Casa de Cultura a Studentilor” la intersectia cu strada Napoca. Pentru a ajunge la intrarea principala se urca pe str. Republicii circa 500 m; fiind situata relativ aproape de centrul vechi al orasului este usor de ajuns aici.

Exista si o alta intrare prin spate de pe strada Louis Pasteur, insa este mai putin folosita deoarece este si mai greu accesibila.

Mai multe informatii via ClujTravel.com